Your search results

Hogyan tölthetem fel a lovardámat?

1. REGISZTRÁCIÓ AZ aLOVARDA.HU OLDALRA

A regisztráció alig pár percedbe kerül. Megteheted a jobb felső sarokban látható arc formájú ikonra kattintva. Egyszerűen beléphetsz Facebook, Yahoo vagy Google+ fiókodat, de regisztrálhatsz e-mail címeddel is!

1-regisztracio-alovarda.hu

2. BELÉPÉS

Ha megtörtént a regisztráció, szintén a jobb oldali “Én lovardám” felületre kattintva tudsz belépni az oldalra vagy ide kattintva!

Facebook, Google+ és a Yahoo-s regisztrációnál engedélyezd a belépést oldalunkra. (FONTOS! Ilyenkor nem tároljuk el jelszavad semmilyen formában)

3. PROFIL KITÖLTÉSE – belépés után

Miért fontos kitöltened a profilt? – Ezek az elérhetőségek lesznek megjelenítve a lovardák mellett mint kapcsolattartó. Javasoljuk a profil kép feltöltését is, személyesebbé teszi a kapcsolattartást. Ne felejts el rányomni az “Adatlap frissítése” gombra!

2-profil-kitoltese-alovarda

4. LOVARDA FELTÖLTÉSE

Ha minden rendben ment az első 3 pontban akkor jöhet a lovarda feltöltése.
Kérlek szánj rá pár percet és töltsd ki lehetőség szerint az összes kérdést. A már regisztrált lovardák visszajelzése alapján, egy részletesebben kitöltött lovarda adatlappal nagyobb az esély látogatókat csábítani farmodra!

  • A feltöltés menüpontot ide kattintva vagy szintén a saját profilod alól találod meg.
  • A lovarda kereső  is csak a kitöltött adatok alapján képes működni
3-lovarda-feltoltese

5. FELTÖLTÉS UTÁN..

Ha sikerült feltölteni a lovardát, akkor bekerül rendszerünkbe és kolléganőnk ellenőrzi a kitöltés helyességét és felveszi személyesen a kapcsolatot Veled a továbbiakról! (általában ez a folyamat egy-két napot vesz igénybe)

Amint a hivatalos aktiválás megtörtént, lovardád adatlapja megjelenik a főoldal térképén, szintén a főoldalon a „Frissen regisztrált lovardák” között, illetve a részletes lovardakeresőben is! Ha Még több felületünkön meg szeretnéd jeleníteni lovardádat, olvasd el Médiaajánlatunkat, melyben több hirdetési lehetőséget is találsz!

Ha bármilyen kérdésed lenne a kitöltés közben, az adatlap alján találsz egy „Üzenet az ügyfélszolgálatnak” mezőt, keress meg minket bátran kérdéseiddel!
Vagy olvasd el a GYIK-et!
  • Legfrissebb cikkek