Your search results

GYIK

Regisztráció előtt

Regisztrálni többféleképpen tudsz az oldalra. A főoldalon a térkép fölött a jobb felső sarokban található ikonra kattintva, vagy a Regisztráció oldalon. Használd közösségi fiókjaidat, vagy e-mail címedet.

A regisztrációt követően automatikusan be tudsz lépni az oldalra, a főoldalon, a térkép fölött található ikonra kattintva, valamint a Belépés oldalon keresztül.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődésed, kattints ide a részletekért a lovardáknak szóló tájékoztatónkra.

A regisztráció nem jár költségekkel, csupán a lovarda megjelenés. Ha érdekel szolgáltatásunk kattints a lovarda csomag ajánlatokra és válaszd ki a számodra megfelelőt! A csomag díjának kiegyenlítése átutalással történik.

Regisztráció után

A lovarda feltöltés az adatlapodon belül a “+Lovarda feltöltése” menüpontban elérhető.

Igen, van rá lehetőség, de ebben az esetben minden újabb lovardához új csomagot is kell vásárolni.

Ha feltöltés után még nem látod a lovardák között a farmodat, annak több oka is lehet. Lehet, hogy a feltöltés után még nem került sor a hivatalos aktiválásra vagy miután kollégánk már felvette veled a kapcsolatot egyeztetés szempontjából, Te még nem egyenlítetted ki a regisztráció díját. Ha ezek már megtörténtek és még mindig nem látod a lovardádat, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Lovarda keresőnk kialakítása a térképes megjelenésén alapul, és különböző szűrési feltételek állnak a látogatók rendelkezésére. Ahhoz, hogy minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani, az oldal látogatói számára, és hogy lovardádat minél egyszerűbben megtalálják az érdeklődők, szükség van az adatok részletesebb megadására.

Természetesen igen! Bármikor van rá lehetőség a lovarda adatlapján saját szerkesztőfelületeden, vagy kérj tőlünk segítséget.

Ha szeretnéd még jobban népszerűsíteni lovardádat, olvasd el, hogyan kerülhetsz akár egy kis szerencsével a Kiemelt lovardák közé.

Saját esemény vagy program feltöltéséhez kérjük vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal!

  • Legfrissebb cikkek